Ismét kapható Balázs Fecó 1996-os Unplugged albuma!

Ismét kapható Balázs Fecó 1996-os Unplugged albuma!

Balázs Fecó "Unplugged" koncertfelvétele olyan jeles művészek közreműködésével készült, mint Kovács Kati, Sztevanovity Zorán, Borlai Gergő (dob), Horváth Kornél (ütőhangszerek), ifj. Rátonyi Róbert (zongora), Nagy János (szintetizátor), Vasvári Pál (basszusgitár), Tóth Gyula (gitár), Marschalkó Zoltán (gitár), Csepregi Gyula (szaxofon), Ferenczi György (szájharmonika), Szalontai Szilvia (vokál), Krassy Renáta (vokál), Herczeg Judit valamint Toldy Mária növendékeinek kórusa.

A Malek Miklós hangszerelésében elkészült 12 felvétel helyenként sajátos ízt ad a stúdiófelvételről már ismert daloknak. A közel 9 perces egyveleggel kezdődő és további 11 dalt felvonultató koncert 1996. január 30-án, a ’90-es évek egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén, a Globe Royal Mulatóban került felvételre.

Fecónak szólóban sok stúdiófelvétele megjelent már, de ki gondolná, hogy ez idáig ez az egyetlen szóló koncertalbuma! Igazán nagy élmény minden rajongó számára!

A lemez az 1996-ban megjelent album újrakiadása, mely hosszú idő után a Művész 60. születésnapja alkalmából, új borítóval és immár a Sony Music gondozásában kerül forgalomba.

A koncerten elhangzott dalok:
1. Bevezetés (Egyveleg - Anyám, vigasztalj engem, Amit még nem mondhattam el, A kőfalak leomlanak Ha két rossz van, melyik a jobb?, Gyertyák a téren, Folytasd csak, fiú)
2. Homok a szélben
3. Kölykök a hátsó udvarból
4. Forog a kerék (duett Kovács Katival)
5. A csönd éve
6. Kergesd el a felhőt a házamról
7. Kevés voltam neked
8. Évszakok
9. Új név egy régi ház falán
10. A lány, akire szerelemmel nézhetek (duett Sztevanovity Zoránnal)
11. Maradj velem
12. Hazafelé

Az "Unplugged" album megrendeléséhez kattints ide!

Facebook

Balázs Fecó lemezei

Balázs Fecó és a Korál - Legszebb dalaink
Balázs Fecó - Unplugged (In the Globe Royal)
Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó
Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is...